Film på Princekorvas.

KORVAS i ridhuset igår..
Ska ladda ner 2 till.. men internet är så segt så det tar 6 timmar för 1 klipp, YEAAAAAAAAAAH... Så är det när man bor i skogen..

Har varit & hämtat kavajen & luvan.. imorrn får jag schabraket ocksååå.. Blir tant blå-brun, istället för tant brun i helgen. Bild kommer på den skitsnygga kavajen, I like!



/Matilda

Kommentarer
Postat av: Amanda

hej finisar <3

2011-11-24 @ 21:50:26
URL: http://fotografamandi.blogg.se/
Postat av: Ellen

Hej! Det låter oseriöst att skriva kommentar på din blogg. Men jag söker c-ponny maxad kanske inte riktigt riktigt än men jag kikar runt lite. Han ser riktigt fin ut!! :)

2011-11-26 @ 18:28:21
Postat av: madde

hej!

av dom som är med i Globen av ponny ryttarna, vilken tycker du ska vinna? såklart vill och ska du vinna men om du måste välja vilken skulle du då välja? tex den som du tycker rider snyggast, är snällast mot dej, eller den som du tycker det gått bäst för under året.. :)

gillar din blogg grymt mke! as bra! puss <3

2011-11-26 @ 20:10:41
Postat av: Evelina

Hejhej!

Grattis för vinsten på warm up i Globen! Var och tittade på warm upen, skulle hem och rida så jag hann inte se finalen, men bra kämpat! Du red verkligen superfint! :)

Undrar bara vart du har köpt det dära skitsnygga pannbandet som du har på Prince på filmen? Vore jättesnällt med ett svar Har letat i 2 veckor och hittar det bara inte :( Det är verkligen jättefint så jag är såklart jättesugen på det! Vart har du köpt det och vad är det för märke? Älskar bloggen!

2011-11-28 @ 14:01:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0